Je hebt al heel wat geprobeerd om de schulden op te lossen. Maar je komt er niet uit. Dit zijn de voordelen van een vrijblijvend gesprek met een schuldhulpverlener.

Voordelen:

  • Je weet of professionele hulp nodig is
  • Je staat er niet meer alleen voor
  • Je krijgt praktische hulp
  • Er komt een oplossing
  • Het lucht op
  • Je zit nog nergens aan vast
  • Je weet of professionele hulp nodig is

Je weet of professionele hulp nodig is

Een schuldhulpverlener luistert naar jouw verhaal en adviseert je. De schuldhulpverlener helpt je op weg als je de betalingsachterstanden nog op eigen kracht kunt oplossen. Is het juist verstandig dat je hulp krijgt, dan kunnen we een afspraak maken voor een intakegesprek. Wees gerust, ook dan zit je nog nergens aan vast.

Je staat er niet meer alleen voor

Schulden veroorzaken veel stress. Uit onderzoek is bekend dat mensen door de stress niet meer helemaal zichzelf zijn. Ze kunnen zich minder goed concentreren dan vroeger. Of ze leven bij de dag. Het wordt steeds moeilijker om overzicht te hebben.

Op zo’n moment heb je echt iets aan een professional. De schuldhulpverlener heeft snel overzicht en weet hoe je de schulden kan aanpakken.

Je krijgt praktische hulp

Veel mensen met schulden openen de post niet meer, want het lukt toch niet om alle rekeningen te betalen. Dat is begrijpelijk.

Wij kunnen je in contact brengen met een vrijwilliger die je helpt om de administratie op orde te brengen.  Omdat een steuntje in de rug het zoveel makkelijker maakt.

Er komt een oplossing

Als je niets doet, lopen de schulden verder op. Hoe eerder je de stap zet om over je schulden te praten, hoe makkelijker het op te lossen is. Gun jezelf daarom de hulp die er voor je is. Als de schulden straks opgelost zijn, dan vieren we het samen.

Het lucht op

Praten over de schulden is niet makkelijk. Het is begrijpelijk als je dat liever uit de weg gaat. Weet dat wij je graag helpen. Zónder oordeel over jouw situatie, want schulden kunnen echt iedereen overkomen. Veel mensen vertellen dat ze zich opgelucht voelen en gerustgesteld zijn na het gesprek met de schuldhulpverlener.

Je zit nog nergens aan vast

Bel 033 4 600 600 of kom langs als je advies nodig hebt. Je hoeft je naam niet te zeggen. Of gebruik de anonieme chat op deze website. Wij denken graag met je mee.

Tips om zelf aan de slag te gaan

Bekijk alle tips

Wsnp, niet altijd een goed idee

Lees meer
An,Elderly,Woman,With,A,Market,Basket,Is,Sitting,In

Wat gebeurt er als je niet betaalt?

Lees meer