In verband met vertrek van een lid van de Raad van Toezicht, als gevolg van het verstrijken van de zittingstermijn,  is er met ingang van 1 januari aanstaande een vacature ontstaan in dit voor onze organisatie belangrijke orgaan. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiast:

Lid voor de Raad van Toezicht

Met relevante ervaring in en kennis van het sociale domein en belangstelling voor de aanpak van het armoedevraagstuk.

Over Stadsring

Stadsring geeft mensen grip op hun financiën, zodat ze mee kunnen blijven doen in de samenleving. Inwoners van Amersfoort, Leusden en Bunschoten kunnen bij ons terecht voor hulp bij schulden: van intake tot nazorg, budgetbeheer, aanvragen bewind, minnelijke schuldregelingen, dwangakkoorden, financieel beheer en Wsnp-aanvragen. Voor inwoners van de gemeenten Barneveld en Soest verzorgen wij sociaal juridische dienstverlening. Onze dienstverlening is innovatief, professioneel, laagdrempelig, vertrouwelijk èn gratis.

Bij Stadsring werken momenteel 50 medewerkers en zijn meer dan 100 vrijwilligers actief. Wij werken nauw samen met onze partners in het sociale domein en zijn een financieel gezonde organisatie.

Taken van de Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht houdt toezicht op de directeur-bestuurder en op de algemene gang van zaken binnen Stadsring en staat de directeur-bestuurder met raad terzijde. De Raad van Toezicht richt zich bij de vervulling van zijn taak naar het belang van de stichting en haar maatschappelijke doelstelling en weegt daartoe de behoeften en wensen van belanghebbenden en andere bij de stichting betrokkenen af.

Profiel vacature

Binnen de Raad van Toezicht wordt gestreefd naar een juiste mix van deskundigheden. Daarom wordt momenteel gezocht naar een nieuwe collega met ervaring in en kennis van het sociale domein. Ervaring met toezicht is een pre.

Samenstelling en vergadercyclus

De Raad van Toezicht kent momenteel 4 leden die ieder voor een periode van 4 jaar zijn benoemd met de mogelijkheid van één herbenoeming voor 4 jaar. De raad vergadert gemiddeld 6 keer per jaar. De leden ontvangen voor hun werkzaamheden een kleine vergoeding.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Raad van Toezicht en diens verantwoordelijkheden kunt u contact opnemen met de voorzitter de heer Jos Bleijenberg via telefoon 06-51200734. Voor meer informatie over de organisatie en de activiteiten van Stadsring kunt u contact opnemen met Dick van Maanen, directeur-bestuurder via telefoon 06-58022738.

Reageren

Heeft u belangstelling voor deze vacature, stuur dan uw sollicitatiebrief en CV naar sollicitaties@stadsring.nl onder vermelding van sollicitatie RvT. U kunt tot 10 oktober a.s. reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Overige vacatures

Bekijk alle vacatures

Receptionist

24 uur

Je staat inwoners te woord aan de balie en telefoon en doet administratieve en facilitaire werkzaamheden

Bekijk vacature

Met relevante ervaring in en kennis van het sociale domein en belangstelling voor de aanpak van het armoedevraagstuk

Bekijk vacature

Je begeleidt mensen die hun geldzaken weer op orde willen krijgen.

Bekijk vacature